Livrarea produselor

Livrarea prin curierat rapid

Produsele comandate de tine vor fi livrate prin curierat rapid, in termen cuprins intre 1 si 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 300 de lei. Costurile de livrare pentru comenzi sub 300 de lei sunt de 15 lei.

Plata produselor

Preturile produselor sunt afisate in lei (RON) si includ TVA. Plata produselor comandate se poate efectura in avans sau la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

Plata produselor se poate efectua prin:

  • Plata numerar sau ramburs
  • Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (acceptam si programe de rate fara dobanda)
  • Transfer prin internet banking
  • Ordin de plata

Plata online cu cardul

Plata cu cardul pe BigMall.ro se face in conditii de siguranta deplina, iar cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla VISA (Classic si Electron) si Mastercard. Tranzactiile cu cardul se fac cu comision 0. Transactiile se efectueaza in lei in cazul in care cardul este asociat unui cont cu alta moneda decat RON, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Plata prin transfer bancar

Se face ca si in cazul unui transfer bancar obisnuit, prin solutii de internet banking furnizate de urmatoarele banci: ING, Banca Transilvania, BCR.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza unei facturi proforme emise de BigMall, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un reprezentant de vanzari. Livrarea comenzii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos: Nume firma: Cont lei: Cod unic de inregistrare: